Slider

Eradi Mertiri

Unë kam patur një bashkëpunim të shkëlqyer me EPPC. Shumë profesional dhe më kanë mbajtur update përgjatë gjithë procesit tim të rekrutimit. Falë tyre sot jam në një kompani dhe në pozicionin që gjithmonë kam kërkuar. Faleminderit EPPC.

Deshmi nga Kandidatet

Sofjon Dhimitri

Sales Representative for Albania & Kosovo - Philips

Sales Representative for Albania & Kosovo - Philips Mund të them me plot bindje që ndihem i privilegjuar që kam patur mundësinë të punoj me një zyrë si kjo e EPPC-së. Standarde Europiane, staf i zgjedhur dhe profesional. Ambient pozitiv dhe mikëpritës.

Read more

Eralf Deda

Sales Representative – Danone

Mund të them me bindje se në EPPC përvec se pata fatin të rekrutohem dhe të punësohem, gjithashtu mu dha mundësia të krijoj njohje me njerëz profesionist dhe korrekt qe e njohin shumë mirë punën e tyre dhe kanë vizionin e duhur për ta bërë këtë punë.

Read more

Aldi Pojani

Partner Relationship Manager - Iute Credit, Dega Korcë

Vlerësoj EPPC si një nga kompanitë më të mira në tregun shqiptar për rekrutimin e individëve në mënyrën më cilësore, ambicioze dhe pozicionimin në tregun e punësimit me saktësi dhe shpejtësi. Për të gjetur më të mirën duhet të bashkëpunosh me më të mirët.

Read more

Jetmir Rumija

Store Manager – LC Waikiki Shkodër

Jeni më të mirët drejt rrugës së suksesit në karrierë.

Read more

Melsen Caca

Finance Director - Neptun Albania

EPPC has been very proactive, friendly and supportive throughout the recruitment process.I would be happy to recommend EPPC to everyone that is looking to boost the professional career

Read more