Slider

E ardhmja e punësimit në Shqipëri gjatë dhe pas COVID-19?

Nga Erald Pashaj, EPPC Albania & Kosovo. 

Tashmë është e qartë se Covid-19 do të ketë pasoja të rënda për mirëqenien e popujve në mbarë botën dhe punësimin, por si do të jenë këto pasoja në Shqipëri? Pasojat në çdo shtet do të varen nga dy faktorë kryesorë. Faktori i parë është sa e shëndetshme është ekonomia dhe tregu i punës, ndërsa faktori i dytë është sa e aftë është ekonomia që të adaptohet shpejtë me ndryshimet e reja.

Lexoje te plote...

Si të identifikojmë Stilet DISC virtualisht

Si të identifikojmë Stilet DISC virtualisht

Puna në shtëpi mund të jetë ideale për disa por gjithashtu mund të ketë dhe sfidat e veta. Komunikimi është një nga vështirësitë më të mëdha që ekipet virtuale duhet të kapërcejnë. Pa ndërveprimin ballë për ballë,

Më shumë

Si na ndihmon DISC gjatë kohëve të pasigurta

Si na ndihmon DISC gjatë kohëve të pasigurta

Shumë prej nesh po detyrohen të ndryshojnë rutinat për shkak të situatës aktuale.

Bota qe jetojme, nuk ka parë më parë asgjë të ngjashme me këtë. Po na kërkohet të ndryshojmë zakonet tona; mënyrën tonë të jetuarit.

Më shumë