Slider

15 këshilla për të punuar nga shtëpia

15 këshilla për të punuar nga shtëpia

Përhapja e virusit Korona ka bërë që pjesa më e madhe e njerëzve të punojnë nga shtëpia. Nëse jeni i ri në punën nga distanca, këto këshilla nga një profesionist i punës nga shtëpia mund t'ju ndihmojnë të qëndroni produktiv dhe të ruani ekuilibrin.

Më shumë

7 Libra që mund të lexoni gjatë periudhës së izolimit

7 Libra që mund të lexoni gjatë periudhës së izolimit

Përtej të gjithë ndodhive në botë, një libër i mirë mund të ofrojë një komoditet, qartësi ose një arratisje nga realiteti. Teksa pandemia COVID-19 vazhdon dhe shumë prej nesh po kërkojnë mënyra argëtimi ndërsa qëndrojnë në shtëpi, leximi ështe një zgjedhje perfekte.

Më shumë