Slider

Klodian Haxhiu - Managing Partner – Univers Promotions

EPPC Albania gjithmonë ka demostruar profesionalizëm në bashkepunimin tonë (i cili shtrihet që nga viti 2013) si në fushen e trajnimeve dhe atë të punesimit por jo vetëm. Serioziteti me të cilin angazhohet nuk na lë zgjedhje tjetër përvecse të jetë partneri ynë strategjik për nevojat tona.