Ku takohen më të mirët!
Slider

RRETH NESH

ep & partners consultancy (EPPC) ltd. u themelua në Prill të vitit 2009 në Tiranë, Shqipëri. EPPC u krijua me qëllim të mbështesë kompanitë që operojnë në Shqipëri dhe në Kosovë në zhvillimin e stafit të tyre dhe për të lehtësuar shërbimet e burimeve njerëzore. Ne jemi tashmë kompania lider e burimeve njerëzore në rajon.

Aktiviteti i EPPC mbulon 4 pilarë kryesorë në fushën e: trajnimit dhe zhvillimit të stafit; kërkimit dhe seleksionimit; konsulencës dhe sondazhit të pagave dhe stafit me qira. Me një strukturë solide të shtrirë në 4 departamente kryesore konsulentët tanë ofrojnë zgjidhje të personalizuara me fokus nëvojën e klientit.

EPPC Team , Ekipi EPPC ,EPPC Albania, EPPC Kosove

Mundësi punësimi me EPPC

POZICIONE

Play
Slider
 ERICKSON COACHING , partner EPPC

ERICKSON COACHING

EPPC partneri zyrtar ekskluziv i Erickson Coaching International në Shqipëri.

Më shumë

Gi Group , EPPC Partner ekskluziv i GiGroup në Shqipëri dhe Kosovë

GI GROUP

EPPC Partner ekskluziv i GiGroup në Shqipëri dhe Kosovë.

Më shumë

FnxS , EPPC është partner zyrtar i vlerësimeve psikometrike në platformën FinxS

FinxS

EPPC është partner zyrtar i vlerësimeve psikometrike në platformën FinxS.

Më shumë

Edlira Muka – CEO – Balfin Group

Grupi BALFIN beson shumë te bashkëpunimi dhe partneriteti me palë të treta si një mënyrë r

Edlira Muka…

CEO – Balfin Group

Read more
Klodian Haxhiu – Managing Partner – Univers Promotions

EPPC Albania gjithmonë ka demostruar profesionalizëm në bashkepunimin tonë (i cili shtrihet

Klodian Haxhiu…

Managing Partner – Univers Promotions

Read more
Akan Ajdini – CEO – IuteCredit

Prej më shumë se 3 vitesh IuteCredit bashkëpunon me EPPC duke e patur partnerin kryesor për

Akan Ajdini…

CEO – IuteCredit

Read more
Ramadan Hashani – Head of HR- Banka Ekonomike

Kompania EPPC Albania & Kosovo është kontraktuar nga Banka Ekonomike per ofrimin e trajnimeve

Ramadan Hashani…

Head of HR- Banka Ekonomike

Read more
Sendi Kastrati –Managing Director-Studio Moderna

Over the last three years EPPC was our training provider for our staff in fields like direct sa

Sendi Kastrati…

Managing Director-Studio Moderna

Read more
Dusan Durkovic Country Manager Serbia + Export - Grundfos Serbia

“My first experience with local agencies was very frustrating, but everything changed when we

Dusan Durkovic…

Country Manager Serbia + Export - Grundfos Serbia

Read more
Dusan Durkovic Country Manager Serbia + Export - Grundfos Serbia

Since 2012, we have developed a great partnership with EPPC, establishing together dedicated tr

Alexandros Kosenas…

Chief Executive Officer at Neptun Albania

Read more
EPPC Albania,EPPC Kosove, Harta EPPC