Nga Erald Pashaj

Erald Web

Këto ditë vere kur jemi me pushime, e vëmë re dhe më shumë se zakonisht sesa keq shërbehemi, sa keq na ofrohen të gjitha shërbimet për të cilat paguajmë jo pak.

Lexoje të plotë

 Ja Pse Duhet Të Kërkoni Një Vend Pune Gjatë Verës

"E vërteta është se rekrutuesit nuk mund të marrin pushime gjatë të gjithë verës, ashtu si dhe kompanitë nuk e ndalojnë veprimtarinë e tyre gjatë këtij sezoni".

Më poshtë ju japim 4 arsye që dëshmojnë se kjo mund të jetë periudhë e përshtatshme ashtu si dhe cdo stinë tjetër, për të aplikuar dhe gjetur një vend pune. 

Lexoje të plotë

eppc Retreat TeamBuilding Ernst Young 2

Team Building ofron gjithmonë përfitime të shumëfishta për kompanitë.

Pertej trajnimeve që zhvillohen në salla konference, ulur mbi karrige duke mbajtur shënime, pranvera është sezoni ideal për të organizuar team building në natyrë apo plazh me aktivitete dhe ushtrime krijuese, dinamike dhe argëtuese për të gjithë stafin.

 Zbuloni përfitimet që sjell një team building kreativ:

Lexoje të plotë...

Nga Dalina Gjicali 

Reflektim…..

Mbas shume hezitimesh vitin e kaluar per te prezantuar nje aktivitet te tille kaq inovator dhe te paret ne treg vendosem ta risillnim Destinacionin Pune edhe ne 2019.

Ne perfundim te nje dite si kjo kur per te dytin vit rradhazi nisma per organizimin ishte nje dite qe dedikohet te punemarresi dhe jo punedhenesi ka shume vend per reflektim.

Lexoje të plotë...

linkedinfacebookinstagramYouTubecontact