Shumë prej nesh punojmë fort në punën që kemi.

Vërtet dëshironi të rrezikoni punën tuaj duke thënë diҫka të pamenduar? Patjetër që jo.

Dhe prapë, njerezit bëjnë vazhdimisht komente të pamenduara mirë që pa kuptuar dëmtojnë karrierën e tyre dhe lëndojnë moralin e të gjithëve afër tyre.

Ndonëse ka shumë shembuj, më poshtë gjeni 5 thëniet më të përdorura:

Lexoje të plotë...

Kërkimet në lidhje me çfarë i bën njerëzit të ndihen të lumtur kanë sjellë si rezultat një ekuacion që njihet si Formula e të Ndjerit Mirë.

Në këtë formulë janë identifikuar 6 faktorë, të cilët të vendosur së bashku në kombinimin e duhur, e lumturojnë njeriun.

Lexoje të plotë...

Nisja e një pune të re mund të jetë një experiencë shumë emocionuese, por gjithashtu dhe shumë stresuese në aspektin e jetës sonë profesionale. Do të punoni shumë për të vërtetuar aftësitë tuaja dhe do të jeni të gatshëm për të lënë një impakt pozitiv në fillimet tuaja.

Përpara se të përfshiheni në vorbullën e punës së re, vendosini vetes disa objektiva duke përdorur kriteret si më poshtë:

Lexoje të plotë...

Të sapo diplomuarit e gjejnë shpesh veten përpara dilemës së përhershme:  Si të fitoni një punë kur nuk keni përvojë dhe si të fitoni përvojë pa nisur një punë?

Lexoje të plotë...

linkedinfacebookinstagramYouTubecontact