Si të identifikojmë Stilet DISC virtualisht

una në shtëpi mund të jetë ideale për disa por gjithashtu mund të ketë dhe sfidat e veta. Komunikimi është një nga vështirësitë më të mëdha që ekipet virtuale duhet të kapërcejnë. Pa ndërveprimin ballë për ballë, ne mund të humbasim shumë shenja komunikimi, përfshirë tonin, gjuhën e trupit dhe kontekstin.

Të njohësh Stilet DISC të punonjësve tuaj të cilët punojnë në shtëpi, është  thelbësore  nëse doni që ata të performojnë me sa më shumë efektivitet.

Lexoje të plotë...

4 ritme muzikore për të rritur kreativitetin gjersa punoni nga shtëpia

Me distancën sociale duke mbajtur shumë njerëz të izoluar për javët e ardhshme, të punosh nga shtëpia mund të jetë sfiduese, mirëpo muzika mund të zvogëlojë ankthin tuaj ndërkohë që rrit produktivitetin.

Lexoje të plotë...

7 Këshilla për të menaxhuar ankthin e krijuar gjatë pandemisë Coronavirus

Pandemia e koronavirusit po ndikon rrënjësisht në jetën tonë të përditshme. Menaxhimi i ankthit është thelbësor në marrjen e vendimeve më të mira të mundshme për ju dhe familjen tuaj. 7 këshilla të vlefshme se si mund ta mbajmë ankthin nën kontroll gjatë kësaj periudhe:

Lexoje të plotë...

Këshillat e mëposhtme do tiu vlejnë të qëndroni produktiv dhe të ruani një balancë të shëndetshme mes punës dhe jetës suaj.

Lexoje të plotë...

linkedinfacebookinstagramYouTubecontact