Kur Puna Në Ekip Është e Mirë Për Punonjësit

Një pjesë e mire e punës sot bëhet në ekip. Ndonëse puna në ekip mund të sjellë ide inovative dhe performancë të mirë, ajo gjithashtu mund të jetë stresuese dhe mund të lindin konflikte. Një pjesë e mirë e këtij stresi buron nga presioni që menaxherët u bëjnë punonjësve. Ndonëse disa presione janë të domosdoshme për t'i shtyrë punonjësit të performojnë më mirë, nxitja e tepërt e një skuadre mund të shkaktojë probleme të mëdha, si performancë të dobët, produktivitet të ulët dhe qarkullim stafi të lartë.

Lexoje të ploë

blaming business 1418 2417

Duhet pranuar që puna mund të bëhet stresuese dhe presioni të jetë i lartë. Pas një takimi tejet frustrues, ju shpërtheni përpara kolegut dhe humbni kontrollin.

Ju mund të keni dëshirë ta lini pas krahëve incidentin, duke pretenduar se asgjë nuk ka ndodhur. Por të tjerët me siguri nuk do ta harrojnë aq shpejt ngjarjen. Për tu rikuperuar nga sjellja juaj, do të duhet ta qasni situatën me përulje dhe synime të qarta.

Lexoje të plotë

Nga Erald Pashaj

Erald Web

Këto ditë vere kur jemi me pushime, e vëmë re dhe më shumë se zakonisht sesa keq shërbehemi, sa keq na ofrohen të gjitha shërbimet për të cilat paguajmë jo pak.

Lexoje të plotë

 Ja Pse Duhet Të Kërkoni Një Vend Pune Gjatë Verës

"E vërteta është se rekrutuesit nuk mund të marrin pushime gjatë të gjithë verës, ashtu si dhe kompanitë nuk e ndalojnë veprimtarinë e tyre gjatë këtij sezoni".

Më poshtë ju japim 4 arsye që dëshmojnë se kjo mund të jetë periudhë e përshtatshme ashtu si dhe cdo stinë tjetër, për të aplikuar dhe gjetur një vend pune. 

Lexoje të plotë

linkedinfacebookinstagramYouTubecontact