Të sapo diplomuarit e gjejnë shpesh veten përpara dilemës së përhershme:  Si të fitoni një punë kur nuk keni përvojë dhe si të fitoni përvojë pa nisur një punë?

Lexoje të plotë...

Nga Dalina Gjicali, Konsulente e Lartë dhe Trajnuese

EPPC si partner ekskluziv i çertifikuar i Extended DISC në Shqipëri dhe Kosovë, prezanton në këto tregje vlerësimin 360°. Vlerësimi 360 ° si një platformë online i lejon klientit të kryejë një vlerësim  të përshtatur sipas nevojave të tij për të marrë një feedback 360°.

Ky produkt ofron një pamje gjithëpërfshirëse të një punonjësi nëpërmjet një procesi të automatizuar dhe plotësisht anonim.

Lexoje të plotë...

Erald Web

Nga Erald Pashaj, EPPC Albania & Kosovo.

Mos u joshni nga çmimi, por blini atë që ju duhet!

Ne kemi një aftësi të veçantë për blerjen e produkteve që nuk na duhen, por i blejmë vetëm e vetëm sepse janë lirë. Blejmë rroba se janë lirë, blejmë shtëpi se është lirë, blejmë fruta-perime në rrugë se janë lirë, blejmë mobilje se janë lirë ..... lirë, lirë, lirë .... por asnjëherë mirë dhe diçka që na duhet vërtet. Kush nuk ka mundësi ekonomike, mund t’i shpenzojë në mënyrë më të zgjuar ato pak para, p.sh. mund të blejë më pak, por diçka që i duhet; një palë pantallona të lira, por të reja, një bluzë 500 Lekë, por në dyqan, një kile perime të freskëta dhe jo 3 kile kalbësira vetëm se janë lirë. Nuk duhet blerë çdo lloj gjëje e papërshtatshme që dikush e shet lirë.

Lexoje të plotë...

Sezoni pushimeve erdhi sërish.  Ai momenti kur ju dërgoni një email duke shpresuar për të kryer diçka dhe ting – ai kthehet sërish te ju me një përgjigje automatike  “out-of-office”. Për shumë njerëz të vendosin emailin “out-of-office”  është  si pengesa e fundit para se të nisin pushimet. Por për disa është një kthyer ne një mënyrë për të treguar sensin e tyre të humorit.

out of office image 2

Lexoje të plotë...

linkedinfacebookinstagramYouTubecontact