Job Announcements

 Praktikant në Burime Njerëzore Kosovë

Sales Engineer

Drejtor Shitjesh

Përfaqësues Shitjesh B2B

Farmacist/e në Prishtinë

Maintenance Engineer

Konsulente Shitje

Drejtues Prodhimi

Praktikant në Burime Njerëzore

Këshillues i Burimeve Njerëzore

Përfaqësues mjekësor

Partner relationship manager

Shef/e Finance

Brand Manager

Teknik të farmacisë në Istog/ Kosovë

Menaxher/e i burimeve njerëzore Kosovë

Agjent Shitje Kosovë

Menaxher Logjistike Kosovë

Oficer/e i mbledhjes së borxhit

Përfaqësues/e shitjesh B2B

Ing. Elektromekanik

Menaxher i divizionit të shitjes me shumicë

Farmacist/e Pejë dhe Istog

Përfaqësues Marketingu

Environmental Officer

Head of Sales

Finance Manager

Audit i brendshëm

Specialist Marketingu Kosove

Menaxher Shitjesh Kosove

Ekonomiste

Sales Representative

Inxhinier Civil

Executive Sales

Përfaqësues/e Shitje B2B

Chief Process Officer

Business Development Officer

Shef/e finance

Përfaqësues Shitjesh

Sales Reprsentative

Sales Representative Albania & Kosovo

Senior Debt Collector 

 Sales Advisor

 Specialist Marketingu dhe Komunikimi

 Digital Sales  & Marketing Manager Kosove

 Service Engineer

 Agjent Shitje

 HSE Specialist

Asistente Administrative

 Kontrollor Cilësie( Këpucë )Vlorë

 Direttore Commerciale

Brand Manager

 Accounting Assistant

 Inxhinier Elektro-Mekanik

 Inxhinier Mekanik

 Specialist Shitje

 Brand Manager

 Specialist Marketingu

Specialist/e shitje

 Supervisore

 Kontrollor cilësie

 Merchandiser

 HR Coordinator

 Koordinator Leasing

 Telefonischer Kundensupport

 Call Center Agent

 Sales Engineer

 Teknik i prodhimit

 Menaxher i Rekuperimit të Kredive

 Responsabile quailità

 Responsabile processo ( Data Analyst )

Menaxher HoReCa 

 Operational Manager (Call Center)

 Ekonomiste 

E       Intership - Financë (me pagesë)

Junior HR Specialist - EPPC

Store Manager - Prishtinë

Teknik Prodhimi - Mitrovicë (Kosovë)

 Supervizor Rajonal Shitjesh për Jugun 

Operator/e Finance

Ekonomiste

Junior HR Assistant

Agenti Apertura/Retention

Kontrollor/e Cilësie (Këpucë)

Teknik Prodhimi - Mitrovice (Kosovë)

Supervizor Shitjesh (Produkte Farmaceutike)

Menaxher Logjistike

Përfaqësues Shitjesh (Produkte Farmaceutike)

Menaxher Shitjesh

HR SPECIALIST - Prishtinë (Kosovë)

Logistics Assistant

Specialist Finance & Kontabiliteti

Addetti alle Ricerche Anagrafiche nella Gestione del Credito

Addetti Servizio Informazioni

Menaxher Departamenti - ON TRADE

Operatori nella Gestione del Credito

Specialista Qualita in Ambito di Recupero Crediti

Specialist Rekrutimesh - Durrës

 Senior Finance Specialist

Planning & Control Specialist

IT Developer (Business Solutions)

Operatori Inbound a Durazzo

Operatori Outbound a Durazzo

International Transportation Specialist

 Menaxher Dyqani (background inxhinierik)

 Magaziniere - Durres

 Përfaqësues Shitjesh në Terren për Zonën e Jugut

Menaxher i Pijeve dhe Ushqimit - Ulqin (Mal i Zi)  

Supervizore Pastrimi - Ulqin (Mal i Zi)

Ekonomiste

Menaxher/e Shitjesh për Tiranën

Sales Coordinator in International Transport

Specialist i Kontrollit të Cilësisë dhe Procedurave

Koordinator Shitjesh për Materiale Elektrike

 Sales Assistant 

Teknik i Prodhimit - Mitrovicë

Teknik i Kontabilitetit - Mitrovicë 

Assistant Store Manager

Store Manager

Përfaqësues Ekzekutiv Shitjesh për Pajisje Dentare - Prishtinë

Këshilltarë i Biznesit/Shitje në Terren - Prishtinë

Quality Specialist

Shitëse në Dyqan

Magaziniere

Specialist Finance

Customer Service Supervisor

Customer Service Representative

HR Consultant - Kosovë

Supervisore per attivita di Assistenza Clienti

Intership-Financë

Sales Representative for Albania & Kosovo

Brand Manager

Operatori Di Assistenza Clienti

Shitëse në Showroom

Operatori Inbound a Durazzo

Operatori Outbound a Durazzo

Team Leader Outbound a Durazzo

Arkitekt për Hapësirat e Brendshme

Agjent Shitjesh (PreSeller)

Operatori Phone Collection Per Recupero Crediti

Jurist

Specialist Finance

Supervizor Rajonal Shitjesh

Quality Assessment Specialist

Magazinier

Përgjegjës i Mjeteve

Transportues

Punëtor Magazine

Ekonomist (M)

 Customer Relationship Officer (Medical Field)

Menaxher i Zhvillimit të Biznesit

Pergjegjes Prodhimi 

Menaxher i Departamentit për Biznese - Prishtinë 

Përfaqësues Shitjesh B2B

Quality Assessor-Vleresues Cilesie

Menaxher Logjistike  

Graphic Designer 2D/3D

Drejtor i Burimeve Njerëzore

Drejtor Finance

 Sales Support

Menaxher Shitjesh për Showroom

Specialist Elektro-auto

Ekonomist

Medical Representative

Asistente Ekzekutive e Zv. Presidentit

Menaxher Projekti

Customer Service Consultant

Treasury Manager

Drejtor Fabrike 

Agjent Shitjesh për Tiranën

 Executive Sales Representative-Prishtinë

Junior Project Manager

Menaxher Shitjesh për pajisje mjekësore

Layout Designer

Senior HR Specialist

Language Coordinator

Specialist i Kontrollit të Cilësisë

 Specialist Blerjesh dhe Logjistike

Përfaqësues Shitjesh B2B

 Arkitekte/e për Hapësirat e Brendshme

Ekonomiste

Drejtor Prodhimi Mekaniko-Industrial

B2B Sales Representative

Konvertues për facoleta, letër kuzhine, letër duarsh

Përgjegjës Finance

Agjent Shitjesh për Tiranën

Teknolog i Mesëm

Përgjegjës Prodhimi

 Trajnues/e

Konsulent Projekti

Agjent shitjesh në terren për zonën e Tiranës

Menaxher Dyqani - Shkodër

Përfaqësues shitjesh për pajisje veterinare

Asistente Administrative e CEO-s

Web Designer

Web Developer Back End

 Media Planner

Ekonomist

 Field Sales

Menaxher Shitjesh ne Showroom

Area Manager

Operatori Outbound a Durazzo

Call Center Manager

Responsabile Commerciale

 Specialist për Faturim & Magazinime

 Arkitekt për Hapërsirat e Brendshme

 Kamarier ne Manama (Bahrain)

 Kamariere (vajza) në Manama (Bahrain)

 Përfaqësuese Shitjesh në Dyqan

 Security Officer ne Manama (Bahrain)

 Shitës në Dyqan

 Project Manager

Përgjegjëse e cështjeve Administrativo-Ligjore

Drejtor shitjesh

Koordinatore Bordi

Supervizore Shitjesh në Dyqan

Specialist Mekanik

 Përgjegjes Prodhimi

 Përfaqesues Shitjesh dhe Marketingu

 Mekanik Kamionësh

 Kryekamarier Restoranti - Durrës

 Specialist Marketingu & i Shitjeve në Korporata

 Specialist i Blerjeve

 Specialist Elektro-Auto

Magazinier - Durrës

 Ekonomiste - Durrës

 Arketare - Durrës

 Menaxher Dyqani

 Senior Sales Executive B2B

 Perfaqesues ne terren per shitje me shumice

 Shitës në Dyqan

 Call Center Manager

 Team Leader Inbound

Drejtor shitjesh

 Head of Finance

 Menaxher Kazinoje në Korcë

 Supervizor Projekti

 Konsulent Projekti

 Ekonomist

 Menaxher Kazinoje në Sarandë

 Përgjegjës i Sekretariatit të Bordit

 Asistent Kontabilist

 Menaxher rrjeti restorantesh

Operatorë Telefonik Durrës

 CEO ne Call Center

 Përfaqësues për Mënyrat dhe Mjetet e Sigurisë në Gjeologji-Miniera

 Sales Representative

 Ekonomiste

 Përfaqësuese Shitjesh në Dyqan

 Përgjegjës Turnesh

 Specialista IT a Durazzo

 Specialist shitjesh

Field Sales

 Punonjëse Recepsioni

 Drejtor i Administrimit dhe i Burimeve Njerëzore

Menaxher i Blerjeve

 Ekonomist1

 Specialist i Burimeve Njerezore

 Ekonomist

 Përgjegjës Filiali

 Punonjës në Portin e Durrësit

Drejtor Finance

 Audit i Brendshëm

 Operatore Telefonico, Durazzo

 Operator Telefonik Durrës

 Specialist Marketingu

 Agjent Shitjesh

 Drejtues Call Center

 IOS Developer - Berlin

Drejtor shitjesh

 Operator Telefonik për inbound

 Supervizore Finance

 Arkitekt për Hapësirat e Brendshme

 Përfaqësuese Shitjesh në Dyqan

 Menaxher marketingu online - Berlin

Operatore Telefonico

Operator Telefonik 2

 Përgjegjës i Sektorit të Ndriçimit

 Specialist i shitjeve për materiale elektrike

Specialiste Senior Finance-Kontabel

 Drejtor Teknik

 Senior RoR Developer

Back End Developer - Berlin

Operatore Telefonico

Agjent Udhetimesh

 Operator Telefonik

 Supervizor i Burimeve Njerëzore

 Supervizor Call Center në Durrës

 Operator Telefonik Durrës

 Drejtues Call Center

 Specialist Auditi - Tiranë

 Field Sales

 Drejtues Kompleksi Turistik - Jalë

 Ekonomist Kompleksi Turistik - Jalë

 Inventarizues Kompleksi Turistik - Jalë

 Magazinier Kompleksi Turistik - Jalë

 Operator Telefonik në Durrës

 Manaxher Rrjeti Supermarketesh_310113

 Përfaqësuese Shitjesh në Dyqan_180113

 Arkitekt për Hapësirat e Brendshme_180113

 Asistente e Drejtorit të Përgjithshëm_140113

Sekretare Admninistrative

Përfaqësues Shitjesh në Terren

Ekonomist

Drejtor i Shitjeve – Tiranë

Drejtor Marke - Tiranë

Sekretare admninistrative - Tiranë

Teknik Ekspresi - Tiranë

Drejtor i Përgjithshëm - Kosovë

Drejtor i Përgjithshëm - Maqedoni

Drejtor i Përgjithshëm - Mal i Zi

Call Center Manager - Tiranë

Drejtor IT -Tiranë

Head of Financës - Tiranë

ep & partners consultancy ltd. (eppc)  is registered in Tirana, Albania under VAT № K91622016U and is the exclusive partner of Gi Group, which is one of the global leading companies in labor industry.

We provide staff search & selection based on quality rather than quantity, temporary or permanent staff leasing as a very flexible and cost effective business model and staff development through a large number of trainings in both Albania and Kosovo.

We are market leaders in trainings and we have trained the staff of the best companies in Albania and Kosovo, including Raiffeisen BANK, ALBtelecom, NEPTUN, PORSCHE Albania, DHL Express, DIGITALB, MERIDIAN Corporation, etc. Since 2009 we have trained the staff of more than 30 companies by designing, and delivering the best training programs in Finance & Administration, Sales & Customer Service and General Management & Leadership courses.

Today we have a rate of 100% repeated customers, an indication that makes us proud, but at the same time more focused towards excellence in order to make our customers more successful.

linkedinfacebookcontact