edisk img

Teoria e DISC-ut është zhvilluar nga Carl Jung që në fillim të shekullit të 20-të. Jung konsiderohet babai i psikologjisë analitike. DISC-u u përdor për herë të parë në 1951 nga Shërbimi Informativ i Ushtrisë së Shteteve të Bashkuara. Qëllimi ishte për të njohur më mirë personelin që rekrutonin, si mund t’i zhvillonin më tej, çfarë i nxiste, si komunikonin, si një mënyrë ndihmesë për të vlerësuar se ku japin rezultatet më të mira. Në ditët e sotme, këto dimensione të sjelljes njerëzore janë përkthyer në algoritme informatike.
Sot DISC përdoret nga çdo kompani kudo në botë, që nga një Hotel me 3 yje deri tek Departamenti i Policisë për të marrë informacion mbi natyrën dhe sjelljen e punonjësve.

Çfarë përfitoni Ju nga vlerësimi nëpërmjet DISC?

1. MENAXHIMI I LARTË
2. MENAXHIMI I MESËM
3. BURIMET NJERËZORE 
4. TRAJNUESIT
5. PUNONJËSIT
Qartëson vendimin për të punësuar dikë.
 Promovon, sfidon, motivon, punonjësin.
 Punësojnë kandidatin e përshtatshëm. Përputhshmëria e tij/saj me pozicionin dhe skuadrën.
– Trajnimet që i nevojiten.
– Si të njohin më mirë veten dhe të jenë të suksesshëm?

EPPC Shqipëri dhe Kosovë, nëpërmjet CERTIFIKIMIT dhe bashkëpunimit ekskluziv me Extended DISC, ofron të gjithë mbështetjen përsa më lartë. Pyetësori vjen ONLINE në gjuhën Shqipe dhe mund të plotësohet lehtësisht nga kushdo.

buton

Kompanitë e suksesshme janë ato që njohin më mirë punonjësit e tyre.
Njerëz të suksesshëm janë ata që njohin veten.

Oferta Pune

 Specialist/e shitje

 Supervisore

 Kontrollor cilësie

 Merchandiser

HR Coordinator

 Koordinator Leasing

 Telefonischer Kundensupport

 Call Center Agent

 Brand Manager

 Sales Engineer

 Teknik i prodhimit

 Menaxher i Rekuperimit të Kredive

 Responsabile quailità

 Responsabile processo ( Data Analyst )

Menaxher HoReCa 

 Operational Manager (Call Center)

 Ekonomiste 

E   Intership - Financë (me pagesë)

Junior HR Specialist - EPPC

Store Manager - Prishtinë

Teknik Prodhimi - Mitrovicë (Kosovë)

 Supervizor Rajonal Shitjesh për Jugun 

Operator/e Finance

Ekonomiste

Junior HR Assistant

Agenti Apertura/Retention

Kontrollor/e Cilësie (Këpucë)

Teknik Prodhimi - Mitrovice (Kosovë)

Supervizor Shitjesh (Produkte Farmaceutike)

Menaxher Logjistike

Përfaqësues Shitjesh (Produkte Farmaceutike)

Menaxher Shitjesh

HR SPECIALIST - Prishtinë (Kosovë)

Logistics Assistant

Specialist Finance & Kontabiliteti

Addetti alle Ricerche Anagrafiche nella Gestione del Credito

Addetti Servizio Informazioni

Menaxher Departamenti - ON TRADE

Operatori nella Gestione del Credito

Specialista Qualita in Ambito di Recupero Crediti

Specialist Rekrutimesh - Durrës

 Senior Finance Specialist

Planning & Control Specialist

IT Developer (Business Solutions)

Operatori Inbound a Durazzo

Operatori Outbound a Durazzo

International Transportation Specialist

 Menaxher Dyqani (background inxhinierik)

 Magaziniere - Durres

 Përfaqësues Shitjesh në Terren për Zonën e Jugut

Menaxher i Pijeve dhe Ushqimit - Ulqin (Mal i Zi)  

Supervizore Pastrimi - Ulqin (Mal i Zi)

Ekonomiste

Menaxher/e Shitjesh për Tiranën

Sales Coordinator in International Transport

Specialist i Kontrollit të Cilësisë dhe Procedurave

Koordinator Shitjesh për Materiale Elektrike

 Sales Assistant 

Teknik i Prodhimit - Mitrovicë

Teknik i Kontabilitetit - Mitrovicë 

Assistant Store Manager

Store Manager

Përfaqësues Ekzekutiv Shitjesh për Pajisje Dentare - Prishtinë

Këshilltarë i Biznesit/Shitje në Terren - Prishtinë

Quality Specialist

Shitëse në Dyqan

Magaziniere

Specialist Finance

Customer Service Supervisor

Customer Service Representative

HR Consultant - Kosovë

Supervisore per attivita di Assistenza Clienti

Intership-Financë

Sales Representative for Albania & Kosovo

Brand Manager

Operatori Di Assistenza Clienti

Shitëse në Showroom

Operatori Inbound a Durazzo

Operatori Outbound a Durazzo

Team Leader Outbound a Durazzo

Arkitekt për Hapësirat e Brendshme

Agjent Shitjesh (PreSeller)

Operatori Phone Collection Per Recupero Crediti

Jurist

Specialist Finance

Supervizor Rajonal Shitjesh

Quality Assessment Specialist

Magazinier

Përgjegjës i Mjeteve

Transportues

Punëtor Magazine

Ekonomist (M)

 Customer Relationship Officer (Medical Field)

Menaxher i Zhvillimit të Biznesit

Pergjegjes Prodhimi 

Menaxher i Departamentit për Biznese - Prishtinë 

Përfaqësues Shitjesh B2B

Quality Assessor-Vleresues Cilesie

Menaxher Logjistike  

Graphic Designer 2D/3D

Drejtor i Burimeve Njerëzore

Drejtor Finance

 Sales Support

Menaxher Shitjesh për Showroom

Specialist Elektro-auto

Ekonomist

Medical Representative

Asistente Ekzekutive e Zv. Presidentit

Menaxher Projekti

Customer Service Consultant

Treasury Manager

Drejtor Fabrike 

Agjent Shitjesh për Tiranën

 Executive Sales Representative-Prishtinë

Junior Project Manager

Menaxher Shitjesh për pajisje mjekësore

Layout Designer

Senior HR Specialist

Language Coordinator

Specialist i Kontrollit të Cilësisë

 Specialist Blerjesh dhe Logjistike

Përfaqësues Shitjesh B2B

 Arkitekte/e për Hapësirat e Brendshme

Ekonomiste

Drejtor Prodhimi Mekaniko-Industrial

B2B Sales Representative

Konvertues për facoleta, letër kuzhine, letër duarsh

Përgjegjës Finance

Agjent Shitjesh për Tiranën

Teknolog i Mesëm

Përgjegjës Prodhimi

 Trajnues/e

Konsulent Projekti

Agjent shitjesh në terren për zonën e Tiranës

Menaxher Dyqani - Shkodër

Përfaqësues shitjesh për pajisje veterinare

Asistente Administrative e CEO-s

Web Designer

Web Developer Back End

 Media Planner

Ekonomist

 Field Sales

Menaxher Shitjesh ne Showroom

Area Manager

Operatori Outbound a Durazzo

Call Center Manager

Responsabile Commerciale

 Specialist për Faturim & Magazinime

 Arkitekt për Hapërsirat e Brendshme

 Kamarier ne Manama (Bahrain)

 Kamariere (vajza) në Manama (Bahrain)

 Përfaqësuese Shitjesh në Dyqan

 Security Officer ne Manama (Bahrain)

 Shitës në Dyqan

 Project Manager

Përgjegjëse e cështjeve Administrativo-Ligjore

Drejtor shitjesh

Koordinatore Bordi

Supervizore Shitjesh në Dyqan

Specialist Mekanik

 Përgjegjes Prodhimi

 Përfaqesues Shitjesh dhe Marketingu

 Mekanik Kamionësh

 Kryekamarier Restoranti - Durrës

 Specialist Marketingu & i Shitjeve në Korporata

 Specialist i Blerjeve

 Specialist Elektro-Auto

Magazinier - Durrës

 Ekonomiste - Durrës

 Arketare - Durrës

 Menaxher Dyqani

 Senior Sales Executive B2B

 Perfaqesues ne terren per shitje me shumice

 Shitës në Dyqan

 Call Center Manager

 Team Leader Inbound

Drejtor shitjesh

 Head of Finance

 Menaxher Kazinoje në Korcë

 Supervizor Projekti

 Konsulent Projekti

 Ekonomist

 Menaxher Kazinoje në Sarandë

 Përgjegjës i Sekretariatit të Bordit

 Asistent Kontabilist

 Menaxher rrjeti restorantesh

Operatorë Telefonik Durrës

 CEO ne Call Center

 Përfaqësues për Mënyrat dhe Mjetet e Sigurisë në Gjeologji-Miniera

 Sales Representative

 Ekonomiste

 Përfaqësuese Shitjesh në Dyqan

 Përgjegjës Turnesh

 Specialista IT a Durazzo

 Specialist shitjesh

Field Sales

 Punonjëse Recepsioni

 Drejtor i Administrimit dhe i Burimeve Njerëzore

Menaxher i Blerjeve

 Ekonomist1

 Specialist i Burimeve Njerezore

 Ekonomist

 Përgjegjës Filiali

 Punonjës në Portin e Durrësit

Drejtor Finance

 Audit i Brendshëm

 Operatore Telefonico, Durazzo

 Operator Telefonik Durrës

 Specialist Marketingu

 Agjent Shitjesh

 Drejtues Call Center

 IOS Developer - Berlin

Drejtor shitjesh

 Operator Telefonik për inbound

 Supervizore Finance

 Arkitekt për Hapësirat e Brendshme

 Përfaqësuese Shitjesh në Dyqan

 Menaxher marketingu online - Berlin

Operatore Telefonico

Operator Telefonik 2

 Përgjegjës i Sektorit të Ndriçimit

 Specialist i shitjeve për materiale elektrike

Specialiste Senior Finance-Kontabel

 Drejtor Teknik

 Senior RoR Developer

Back End Developer - Berlin

Operatore Telefonico

Agjent Udhetimesh

 Operator Telefonik

 Supervizor i Burimeve Njerëzore

 Supervizor Call Center në Durrës

 Operator Telefonik Durrës

 Drejtues Call Center

 Specialist Auditi - Tiranë

 Field Sales

 Drejtues Kompleksi Turistik - Jalë

 Ekonomist Kompleksi Turistik - Jalë

 Inventarizues Kompleksi Turistik - Jalë

 Magazinier Kompleksi Turistik - Jalë

 Operator Telefonik në Durrës

 Manaxher Rrjeti Supermarketesh_310113

 Përfaqësuese Shitjesh në Dyqan_180113

 Arkitekt për Hapësirat e Brendshme_180113

 Asistente e Drejtorit të Përgjithshëm_140113

Sekretare Admninistrative

Përfaqësues Shitjesh në Terren

Ekonomist

Drejtor i Shitjeve – Tiranë

Drejtor Marke - Tiranë

Sekretare admninistrative - Tiranë

Teknik Ekspresi - Tiranë

Drejtor i Përgjithshëm - Kosovë

Drejtor i Përgjithshëm - Maqedoni

Drejtor i Përgjithshëm - Mal i Zi

Call Center Manager - Tiranë

Drejtor IT -Tiranë

Head of Financës - Tiranë